- Autor: Ferka
- Doba přípravy (min.): 30
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Destiláty, lihoviny 40 % alkoholu (vodka, slivovice, whisky) | 50 |
Rozinky | 50 |
Máslo čerstvé | 250 |
Vejce celá průměr | 220 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
Mouka pšeničná polohrubá | 250 |
Jihočeský tvaroh na pečení 1% | 250 |
Energetická hodnota celkem: 18012 kJ
Bílkoviny (g): 98,
Tuky (g): 231,
Sacharidy (g): 456,
SAFA (g): 147,
Cukry (g): 237,
Vláknina (g): 23,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1501 kJ
Bílkoviny (g): 8.2, Tuky (g): 19.3, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 12.3, Cukry (g): 19.8, Vláknina (g): 1.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.